Sponsorer

Vi har en rigtig god støtte og opbakning fra flere forskellige butikker i området samt resten af Danmark.

Der er altid plads til en sponsor mere...

2010:

Sønderjydsk autoophug 
Gammel Ribevej 235, 6200 Aabenraa
Sønderjydsk Autoophug Har eksisteret siden 1978. Vi leverer Dele til både private og erhverv.
Vi er medlem af AD Autoophuggernes datalager, dette medfører at vi får vores lager opdateret hver dag, samt at vi har AD kollegaers lager på vort EDB og således har mange muligheder for at finde den del du står og mangler.

Marcus 
Ramsherred 17, 6200 Aabenraa
Gravene 28, 6100 Haderslev
... henvender sig til den moderne mand i et moderne samfund. En mand som ønsker at hans garderobe skal understrege hans personlighed, uanset om stilen er rå, afslappet eller stilet.

Guldbageren Tinglev
Thomas Grissel og Camilla Wind, Grønnevej 30, 6360 Tinglev
... er kendt for kundeservice og brød af høj kvalitet.
GuldBageren indfanger konstant de nye tendenser på markedet og indbygger danskernes behov og ønsker i et bredt og spændende produktudvalg.

Ommen & Møller
Brunde Vest 4 6230 Rødekro Tlf. 74677433 
Vi er et bygningsentreprenørselskab som tilbyder en lang række skræddersyede produkter under hovedområderne Nybyggeri, Ombygning og renovering, lagerhaller, staldbygninger, overfladebehandling af stål og beton og meget mere...

LL Autoteknik
Lars Pedersen, Kathale 36, 6200 Aabenraa
... har mest med specialopgaver indenfor autobranchen at gøre - Så som planslibning, renov. af topstykker, slibning af ventiler, cylinderudboring, vaskemaskine til motordele, maskinarbejde, mm.

Au2xperten
Bylderup Bov Bygade 40, 6372 Bylderup Bov Tlf. 74761278 
Som dit lokale AutoMester værksted går vi meget langt for vores kunder, vi hjælper gerne hele vejen – vi arbejder nemlig for at få flere glade bilister.
Vi er kvalificeret til at tage os af alle bilmærker. Det betyder, at vi er godkendt til at udføre serviceeftersyn og reparation, uanset bilmærke eller årgang på bilen. De biler, der kommer på vores værksted, er derfor en skøn forening af ældre og helt nye biler. Mange kunder har nemlig allerede fundet ud af, at nyvognsgarantien bevares, når blot alle serviceeftersyn overholdes og du får et AutoMester stempel i servicebogen.Vi glæder os til at se dig!